Menu Content/Inhalt
Почетна
Почетна Испечати


Image

Општина Виница
Бел Камен бб, 2310 Виница, Македонија
п.фах 23, тел./факс: 033 361 945

 

Флеш вести

Виница ќе биде домаќин на Младинското светско првенство во ракомет за жени што ќе се одржи од 21. јули до 3. август годинава. Со своите знаења од ракометот ќе се претстават ракометарки до 20 години од Шпанија, Франција, Аргентина, Алжир и од Тајван.

 

Анкета

По што Виница е најпозната во Македонија и пошироко?
 

Виница

10.jpg